Real People, Real Stories

Et HR koncept udviklet til PanzerGlass, som havde til formål at gøre deres onboarding mere personlig og udfordre den mere traditionelle corporate metode.
De forskellige videoer præsenterer nogle af virksomhedens medarbejdere, hvor man lærer dem at kende og får et indblik i dem og deres hverdag på et mere personligt plan.
Konceptet bliver anvendt i deres stillingsopslag og har hjulpet PanzerGlass med onboarding af nye højt kvalificerede medarbejdere gennem en længere periode.

MD – FLEX & FINESSE

Musikvideo til sangen FLEX & FINESSE af den århusianske rapper MD, produceret af Unik Media. Musikvideoen er den anden som rapperen udgiver under navnet MD, og finder sted i Århus og omegn. Vi ønskede at billedsiden skulle afspejle MD og have samme mørke dybe stemning, som man fanger i hans stemme. Ligeledes er scenerne bygget op ud fra teksterne i sangen, hvilket blandt andet resulterede i kongestolen, driftende BMWer og kiosken.

Vi er THE HOUSE

Præsentationsfilm af virksomheden The House, produceret af Unik Media. I filmen fortæller Jeanette Omann om The Houses’ faciliteter og tilbud til det århusianske erhvervsfolk.
Der blev produceret en primær film, som på smukkeste vis præsentere bygningens luksuriøse indretning og den entreprenante atmosfære, samt to mindre videoer til mere målrettet promovering.

Bag om Suit Club

Præsentationsfilm af jakkesæt virksomheden SuitClub.dk, produceret af Unik Media. Filmen sætter fokus på ejerne, kvaliteten i deres produkter og deres passion for skræddersyet jakkesæt.
Kampagnen bestod af en primær film til at styrke deres position og brand awareness samt tre mindre film til at skabe opmærksomhed og konverteringer på sociale medier.

SPRAY Twice A Day

Håndtegnet tegnefilm om PanzerGlass rengøringsprodukt SPRAY twice a day, produceret af Unik Meda. Videoen blev produceret som en salgsfremmende element til PanzerGlass’ antibakterielle spray til at rengøre sin mobil.
Filmen skulle bruges internationalt og blev derfor udformet på seks forskellige sprog. Den illustrerer og fortæller vigtigheden at af rengøre sin mobil på lige vilkår som at vaske hænder, holde afstand og bære ansigtsmaske.

Fifa 21 release – BILKA

Intern informations video for Salling Group til Føtex og Bilka vedrørende release på FIFA 21, produceret af Unik Media. Filmen er opbygget af en masse komiske indslag og referencer rettet mod at informere den yngre målgruppe mest effektivt. Eftersom videoen havde positiv effekt internt i Føtex og Bilka, valgte en håndfuld af de enkelte butikker at anvende videoen som reklamemateriale mod deres kunder.

SPEEDY – Jaloux

Musikvideo til singlen Jaloux af rapperen SPEEDY, produceret af Unik Media. Til kunstnerens anden single ønskede han at fange den varme sommer energi. Billedsiden skulle afspejle den varme afslappende følelse af at man kan gøre, hvad end man ønsker når det er sommer. Musikvideoen er SPEEDY’s første solo musikvideo og har fået omkring 70.000 views.

MD – Mr. Lover (ft. Papito)

Content video for sangen Mr. Lover af rapperne MD og Papito, produceret af Unik Media. Begge rappere havde deres vision om, hvordan videoen skulle udformes, dog med hver deres tema. Vi kombinerede derfor disse ideer ved at skabe et sammenhængende og gennemgående mørkt og eksklusivt look. Content videoen blev lavet i tre forskellige versioner, to separate til hver kunstner samt en samlet.

INFERNAL Tour Visuals

Baggrunds tour materiale for INFERNAL i forbindelse med 2021 Tour, produceret af Unik Media. Nye kreative tour visuals skulle til da INFERNAL i 2021 drog Danmark rundt. Et krav var at de kreative visuals skulle matche den vilde scene performance, det farverige og dramatiske lys samt den helt rigtige INFERNAL Dakke-Dak energi. Baggrundsmaterialet er blevet brugt landet over ved store og små koncerter med et publikumsantal mellem 200-5.000. Videoen her, er blot et par af de 9 sange som Unik Media producerede baggrundsmateriale til.

DIBSET – Cifre (ft. Baloosh)

Content video til sangen Cifre af DIBSET og Baloosh, produceret af Aske Hansen og Unik Media. Videoen er et sammenspil mellem cinematisk performance af DIBSET og Baloosh samt en sideløbende historisk fortælling i retssalen.