MD – FLEX & FINESSE

Musikvideo til sangen FLEX & FINESSE af den århusianske rapper MD, produceret af Unik Media. Musikvideoen er den anden som rapperen udgiver under navnet MD, og finder sted i Århus og omegn. Vi ønskede at billedsiden skulle afspejle MD og have samme mørke dybe stemning, som man fanger i hans stemme. Ligeledes er scenerne bygget op ud fra teksterne i sangen, hvilket blandt andet resulterede i kongestolen, driftende BMWer og kiosken.

SPEEDY – Jaloux

Musikvideo til singlen Jaloux af rapperen SPEEDY, produceret af Unik Media. Til kunstnerens anden single ønskede han at fange den varme sommer energi. Billedsiden skulle afspejle den varme afslappende følelse af at man kan gøre, hvad end man ønsker når det er sommer. Musikvideoen er SPEEDY’s første solo musikvideo og har fået omkring 70.000 views.

MD – Mr. Lover (ft. Papito)

Content video for sangen Mr. Lover af rapperne MD og Papito, produceret af Unik Media. Begge rappere havde deres vision om, hvordan videoen skulle udformes, dog med hver deres tema. Vi kombinerede derfor disse ideer ved at skabe et sammenhængende og gennemgående mørkt og eksklusivt look. Content videoen blev lavet i tre forskellige versioner, to separate til hver kunstner samt en samlet.

INFERNAL Tour Visuals

Baggrunds tour materiale for INFERNAL i forbindelse med 2021 Tour, produceret af Unik Media. Nye kreative tour visuals skulle til da INFERNAL i 2021 drog Danmark rundt. Et krav var at de kreative visuals skulle matche den vilde scene performance, det farverige og dramatiske lys samt den helt rigtige INFERNAL Dakke-Dak energi. Baggrundsmaterialet er blevet brugt landet over ved store og små koncerter med et publikumsantal mellem 200-5.000. Videoen her, er blot et par af de 9 sange som Unik Media producerede baggrundsmateriale til.

DIBSET – Cifre (ft. Baloosh)

Content video til sangen Cifre af DIBSET og Baloosh, produceret af Aske Hansen og Unik Media. Videoen er et sammenspil mellem cinematisk performance af DIBSET og Baloosh samt en sideløbende historisk fortælling i retssalen.

Baloosh – SJÆL

Content video til singlen SJÆL af Baloosh produceret af Unik Media. Et krav om nogle banebrydende og skelsættende billeder gjorde, at vi kom på ideen om at filme denne produktion på den ikoniske blå pensioneret havnekran, som står højt i midten af Århus Havn. Her lykkedes det os at få nogle spektakulære billeder af Baloosh mens han performede hans nyeste single.

Sikkerheden var på plads ved det givne stunt.

Baloosh – Bløder

Musikvideo til singlen Bløder af Baloosh, produceret af Unik Media. Et ønske om at filmatisere historien som Baloosh fortæller i singlen, gjorde at produktionen primært fandt sted i Bispehaven og omegn. I det barske miljø som vores kunstner selv er vokset op i, følger vi et drama mellem generationer som er baseret på virkelige hændelser. Sangen blev offentliggjort i forbindelse med en TV-serien “Ghetto Stjerner” som kørte på DRTV, hvilket resulterede i at musikvideoen gik viralt med 1,1 millioner views.