Kontakt

Sidder du med et behov for at få produceret kreativt materiale? Hvad end det er til din næste produktlancering, fremtidige musikvideo eller du ønsker at forbedre din virksomheds interne kommunikation så lad os tage et uforpligtende møde. Vi arbejder ikke med faste priser eller pakketilbud, men skræddersyer et budget for hvert projekt. På denne måde sikre vi at kunne imødekommet hvert et ønske du skulle sidde med.
Mark Jensen

Co-Founder & Adm. Direktør

Marcus Møldrup

Co-Founder & Creative Director

Adresse & kontor
Marcus Krogh Hansen

Producer & Filmfotograf

Andreas Foldager

Client Manager

Book et kreativt møde

Book et uforpligtende kreativt møde og lad os skabe noget unikt

1. Booking af kreativt møde

Når du booker et møde igennem vores formular, vil du inden for kort tid modtage et opkald/mail fra os hvor vi vil have et par enkelte spørgsmål vedrørende eventuelle ønsker samt hvem du/i er. Efter en dato er blevet aftalt, vil vores team sætte sig sammen og udvikle en grundlæggende outline for ideen til projektet. Hvis der er specifikke krav, ønsker eller formål med projektet, vil det danne ramme for ideen her.

2. Det kreative møde

Mødet har til formål for os at grave endnu mere ind til benet af jeres brand, så vi sikre os at ramme rigtigt. Vi vil brainstorme samme ud fra det forarbejdet materiale vi har medbragt samt videreudvikle og tænke i nye baner.

3. Modtager uforpligtende og gennemarbejdet oplæg

Ud fra det kreative møde, vil vores team udvikle et gennemarbejdet oplæg. I oplægget vil det fremgå hvordan vi ønsker at fortælle jeres historie, hvordan processen vil foregå, samt et udkast på et budget. Dette oplæg er vores take på hvordan vi løser jeres behov bedst muligt, efter vi har lært din/jeres virksomhed at kende. Oplægget er helt uforpligtende!